Lyme Grass puder 50x50 cm


Organisk bomuld (GOTS certificeret)

Elvang bomuldskollektioner er produceret i ren GOTS certificeret økologisk bomuld, hvilket gør vores puder bløde og åndbare. Produkterne produceres bæredygtigt i Portugal på en GOTS certificeret fabrik. GOTS står for ”Global Organic Textile Standard”. Dette er en garanti for, at vores puder er fremstillet i henhold til de miljømæssige og ansvarlige standarder. Vores bomuldsprodukter indeholder ingen skadelige kemikalier og den økologiske bomuld er allergivenlig.

Elvang er fair trade certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for, at vores produkter er fremstillet under ordentlige vilkår for miljø, mennesker og dyr.

Lyme grass er en afslappet, men stilig kollektion af puder fremstillet i den mest delikate GOTS certificerede økologiske bomuld. Et grafisk mønster der med sine farvestrålende striber og de friske farver gør Lyme grass til en uundværlig ledsager, når vinter bliver til forår og livet igen leves på altanen eller i haven.

Puden findes i 6 smukke farver og har usynlig lynlås i bunden. En kollektion der kan bruges igen og igen og som tilmed kan vaskes i maskinen. 

Materiale: 100% organisk bomuld
Vægt: ca. 200 g
Str. 50x50 cm 

Sælges med pudefyld. Kan vaskes v/40 grader